Partnermassage

Wat jouw lijf nodig heeft is een spierknoopje minder in je nek. Twee relaxte schouders. Een tikje meer ontspanning in je onderrug. En met een massage zou je hoofd ook meer tot rust komen. Het toeval wil dat je partner dat ook wel kan gebruiken, toch?

Ik leer jou en je partner in een aangenaam lange workshop de kneepjes van het vak.

Ontspan elkaar
De wil is er. Misschien heb je zelfs al wel eens een goedbedoelde poging ondernomen om nek of schouders te masseren. Dan ben je eigenlijk al een aardig eind onderweg. Het enige dat ontbreekt is een snufje techniek en het lef om het toe te passen. Als je zelf ooit een ontspanningsmassage hebt gekregen, dan weet je hoezeer je daarvan kunt genieten. Datzelfde warme en lome gevoel kun je je wederhelft geven. Beter zelfs, want vooral bij je maatje kun je helemaal jezelf zijn.

Geef een beetje aandacht
Speciaal voor mensen die wat oprechte aandacht waardevol vinden, heb ik een aanbod. Doe jezelf en je partner een genoegen en gun elkaar een relaxt gevoel. In een heerlijk rustige omgeving leer ik je wat er allemaal bij een ontspannende massage komt kijken. Helemaal toegespitst op hoe jij en je partner in elkaar zitten. Niets zweverigs, maar een unieke ervaring en een praktische workshop waar jullie beiden nog lang plezier van hebben.

Over de workshop:
  • Duur: ca. 3 uur
  • Locatie: ‘t Harde
  • Deelnemers: jij en je partner
  • Kosten: € 180