Referenties

Johan van Putten
Na een operatie aan mijn been was ik net niet 100% klachtenvrij. Toen ik dit met Ingrid besprak wist zij direct wat ik nodig had. Enkele effectieve behandelingen volgde en binnen de kortste keren was ik klachtenvrij. De expertise van Ingrid is mij zo goed bevallen dat ik haar inmiddels heb aanbevolen bij vrienden en familie. Ook zij zijn inmiddels met regelmaat bij Ingrid te vinden voor massages, is het niet om klachten te verhelpen dan wel voor de ontspanning. En daarvoor ben je bij Ingrid zeker aan het goede adres!

Wilco Post
Mezelf uiteindelijk toch maar een ontspanningsmassage gegund. En wat heb ik er van genoten. Kijk nu al weer uit naar de volgende keer. Echt een aanrader dus!!! En ook nog eens lekker dichtbij. Dankjewel!!!

Paulien
De duo workshop was fantastisch! Als je elkaar en jezelf wat gunt echt een aanrader. Details geleerd die een groot verschil maken in ontspanning en totale ervaring. Bedankt Ingrid!

Martha van Putten
Net bij een heerlijk warme houtkachel een geweldige ontspanningsmassage gehad. Issage is echt een aanrader. Bedankt Ingrid!!!

Simone Boonstra
Het was weer een heerlijke massage! Zo fijn dat je precies het goede weet te doen. Echt even genieten! Met een ontspannen rug en schouders gaan we er deze week weer tegenaan.

Ellis Minnesma
Dankzij de perfecte massage van gisteravond kon mijn rug het leven weer aan! Dank je lieve Ingrid met de magische handjes!